سید رحیم مقیمی اصل در گفتگو با ایسنا، اظهار کرد: متاسفانه این روزها استفاده از سفرههای یکبار مصرف بسیار افزایش یافته است و این در حالی است که این سفرهها به دلیل کربنی که در آنها به کار رفته تهدید بزرگی برای سلامتی مردم محسوب میشود که متاسفانه علیرغم هشدارهایی که به وزارت بهداشت در این زمینه دادهایم، ترتیب اثری داده نشده است.
وی ادامه داد: برای تولید این سفرهها کربن و پلیمر را با یکدیگر مخلوط کرده و در نهایت پس از انجام فرآیندی سفره یکبارمصرف تولید میشود که کربنات منجر به بروز مشکلاتی در معده شده و عوارض دیگری از قبیل ریزش مو، کوتاهی قد و تبعات منفی دیگری را نیز در پی دارد.
مقیمی در عین حال بیان کرد: مخرب بودن کربن به میزانی است که حتی دستگاههایی که تولید این سفرهها را انجام میدهند پس از تقریبا شش ماه نیاز به بازسازی دارند و این موضوع به دلیل ریختن کربن در این دستگاههاست و حالا باید نتیجه گرفت که سلامتی انسان را چه میزان تهدید میکند.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پلاستیک و نایلون تاکید کرد: متاسفانه تولیدکنندگان به دلیل اینکه هزینه تمام شده تولید برای آنها کاهش یابد و در نتیجه سود بیشتری کنند از این ماده ارزان ولی خطرناک استفاده میکنند.
وی ادامه داد: گذاشتن نان و یا هر ماده غذایی دیگری در این سفرهها و یا تماس آنها با دست میتواند این ماده مخرب را به بدن وارد کند.
وی خطاب به وزارت بهداشت گفت: این وزارتخانه مسوول سلامتی مردم است و باید به هشدارهایی که در زمینه استفاده از این سفرهها داده میشود توجه لازم را داشته باشد تا از سلامتی مردم محافظت شود.
نظر شما